150-200 gram skært oksekød
2 æg
1 sp syltede kapers
1 stk cornichon
1 skalotteløg
1 ts HP-sauce
Groft salt og peber
Hvis du har flottet dig med skrabet inderlår eller mørbrad putter du farsen i en skål, og hakker kapers, cornichon og løg, inden du tilsætter dem til kødet under omrøring.
Samtidig kommer du det ene æg i for at holde sammen på farsen.
Rør videre, mens du tilsætter krydderier og HP-sauce.
"Nøjes" du som jeg med skært hakkekød, kan du komme let om ved blandingsprocessen, idet du hælder hele molevitten i løghakkeren og lader den findele og blande retten.
Til slut former du en tyk steak på din tallerken og pynter med en rå æggeblomme, salt og peber.
Retten er klar til servering, jeg spiste steaken med pandestegte, tykke kartoffelskiver.
Drik tør rødvin og koldt vand til.