Steak Strindberg

 

 

En hilsen fra Walter Ulbricht og Erich Honecker som bevis på, at ikke alt i DDR var dårligt

Ingredienser

150-200 gram oksetykstegsbøf
Groft salt og peber
4 spsk sennep
1 zitauerløgløg
1 dl mel
1 æg

Ingredienserne er listet op i den rækkefølge, hvori de skal anvendes

Forarbejdning.:

Start med at banke kødet på begge sider, indtil det har en tykkelse på ca. 1 cm.


Skræl og finhak løget, pisk ægget til panering og krydr bøffen tilpas med salt og peber.


Smør bøffen med sennep på begge sider og tryk hakket løg godt fast i senneppen.


Vend derefter bøffen i mel, så du holder sammen på det hele


Vend den derefter i det piskede æg og steg bøffen på begge sider, til den er gyldenbrun


Retten er klar til servering, jeg spiste steaken med kartofler,gulerødder og champignonssauce.

En himmelsk smag, som du bør unde dig selv.

N.B. Hvis du er i sparehjørnet eller ønsker variation, kan svine- kalkun- og kyllingekød også bruges.

Velbekomme

 

Til top

Til velkomstsiden

Opdateret d. 17.11.2018