Er du træt af de sædvanlige panerede koteletter ?
Så prøv denne let tilberedte variant, som kan gøre ellers ordinært kød til en delikatesse.
Ingredienserne er listet op i den rækkefølge, hvori de skal anvendes
Panden) er 21 cm i bunden og 6 cm høj, skærebrædtet er 34*24 cm.
Tør koteletterne med et stykke køkkenrulle.
Krydr med salt og peber og lad dem hvile et par minutter.
Svits koteletterne på begge sider i den varme olie.
Skru ned for varmen, tilsæt smørret og lad det bruse af, mens du grovhakker hvidløgsfeddene.
Lad det hakkede hvidløg stege med ved koteletterne ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.
Finhak løgene imens.
Tag koteletterne af panden og lad dem hvile tildækket.
Tilsæt løgene og lad dem stege gyldenbrune.
Tag fløde og sennep frem.
Tilsæt først fløde og siden sennep.
Lad sovsen koge ned til en passende konsistens.
Smag til og læg kødet tilbage i sovsen, indtil det igen er gennemvarmt.
Retten er klar til servering.
Som tilbehør anbefales kartofler og grøntsager.
Drik tør rødvin og koldt vand til.
Tiloversbleven sovs kan fryses og senere spises til f.eks medister eller frikadeller.