Hvem står ikke fra tid til anden og mangler en lækker og lidt anderledes forret, her er et forslag.
Panden er 20 cm i bunden og 4 cm høj, skærebrædtet er 25*15 cm.
Start med at finde ingredienserne frem.
Skyl champignons grundigt, skær bunden af stokkene og vrik forsigtigt, så hovedet efterlades med et hul.
Hæld olien på panden, giv den svag varme og læg champignonhovederne på med hullet nedad.
Skræl og hak hvidløgene groft.
Hæld det hakkede hvidløg op på en tallerken og tilsæt ost, salt, peber og paprika.
Ælt ingredienserne med en grovtandet gaffel til en homogen masse.
Tag champignons af panden, fyld dem op med massen og læg dem tilbage på panden, denne gang med hullet opad.
Lad champignons stege ved svag varme, indtil ostemassen er smeltet, og champignons er parat til servering.
Server med flûtes eller kuvertbrød.
Drik tør hvidvin til.