Fyldt Kyllingebryst

 

 

Ingredienser

3 fed hvidløg
1 stk stort kyllingebryst
Groft salt og peber
6 Skiver bacon
Dild dressing

Ingredienserne er listet op i den rækkefølge, hvori de skal anvendes

Forarbejdning.:

Start med at grovhakke hvidløg.


Skær nu brystet i dybe riller i begge sider og krydr tilpas med salt og peber.


Bred baconen ud 4 + 2 som vist eller med de 2 øverst vinkelret på de nederste.


Fyld revnerne med de hakkede hvidløg.


Tilsæt dressing i revnerne


Læg en skive ost på for at holde på fyldet
Fold baconen sammen om brystet, og så er det stege klart


Steg brystet ved høj varme på begge sider
Når baconen har taget farve og facon, så den holder sammen af sig selv, skru ned for varmen, tilsæt smør og steg brystet igennem ved svag varme.


Retten kan serveres med al slags tilbehør.

Velbekomme

 

Til top

Til velkomstsiden

Opdateret d. 4.5.2024