Barderet Kyllingebryst

 

 

Ingredienser

2 svedsker
1 fed hvidløg
1 stk kyllingebryst
Groft salt og peber
5 Skiver bacon
Evnt. lille drys rosmarin eller koriander

Ingredienserne er listet op i den rækkefølge, hvori de skal anvendes

Forarbejdning.:

Start med at grovhakke hvidløg og svedsker.


Flæk nu brystet 2/3 på den runde side og krydr tilpas med salt og peber.


Fyld revnen med de hakkede ingredienser.


Bred baconen ud 3 + 2 som vist eller med de 2 øverst vinkelret på ne nederste og luk revnen, så fyldet bliver på sin plads.


Fold baconen rundt om brystet, så det er pakket helt ind.


Smid brystet på panden i rygende varm olie og steg det på alle sider.
Når baconen har taget farve og facon, så den holder sammen af sig selv, skru ned for varmen, tilsæt smør og steg brystet igennem ved svag varme.


Retten kan serveres med al slags tilbehør, dette her forekommer måske lidt underligt, men
jeg lavede grønlangkålen dagen i forvejen til nytårsaften og skulle derfor alligevel koge lidt røget for at få væde til jålen, derfor.

Velbekomme

 

Til top

Til velkomstsiden

Opdateret d. 3.1.2019