Dag 8

H vis I ikke tidligere har lagt en slappe af dag ind, så skal den sidste dag i hvert fald være en sådan.

Gå langs kysten mod Crikvenica, der er en udmærket smal vej helt ude ved vandet, hvor der er ganske fredeligt.

Strandpromenade
I modsætning til normal kroatisk kørekultur oplevede vi faktisk, at folk kørte pænt på denne lille vej.

Par 72
Efter en lille kilometer kommer I til et lille minigolfanlæg, hvor det er ganske lækkert at nappe et par runder og nyde lidt pils, smag gerne den lokale øl "Pivo", den er ikke så sur og besk som på Titos tid.

Strandpromenade
Som billedet viser, er banen bygget i en lille plantage, hvor der også er mulighed for at finde lidt skygge for den brændende sol.

Når I har ladet op, er det tid til at fortsætte mod Crikvenica. I kan vælge at gå, der ligger en del små primitive traktørsteder på vejen, men I kan også tage den "Bimmelbane", som i lighed med i de fleste danske byer også kører her.

Deb hurtigste knallert på molen
Kommet frem bør I starte med at gå ud på havnemolen, herfra kan I så let som ingenting se over til Vrbnik og mindes den dejlige dag på Krk.

Gå nu op i byen og besøg akvariet, der ligger der.

Farvepragt
Akvariet er ikke ret stort, men indeholder forbavsende mange seværdige miljøer.

Flere farver
Når I har set jer mætte, kan I passende slentre hjemad igen, det er godt at få rørt benene grundigt, inden morgendagens hjemtur.

Tøjtørring
Har I ikke haft lejligheden før, så er det anbefalelsesværdigt at tilbringe en aften på hotellets terrasse, maden er fortrinlig, musikken sydlandsk og stemningen vidunderlig.

Til top

Til velkomstsiden

Opdateret d. 5.12.2010